Tatyana Beloy mist haar zoontje: ‘Dit is mega-emotioneel’

0
Tatyana Beloy mist haar zoontje: ‘Dit is mega-emotioneel’
Foto: VIER

Voor Tatyana Beloy zijn het emotionele tijden. De actrice is na de bevalling van haar zoontje Wolf weer aan het werk gegaan, maar dat is niet evident. De actrice overweegt om Wolf binnenkort naar een crêche te brengen, maar zij vrees dat het daar toch nog wat vroeg voor is. Momenteel probeert Tatyana haar zoontje mee naar het werk te nemen, maar dat is niet evident. “Maandag op een fotoshoot is het me gelukt omdat mijn mama ook meeging maar het blijft spannend. Gelukkig is Wolfie zo rustig…”, reageert Tatyana Beloy op Instagram.

Tatyana kreeg een pak reacties op de vraag vanaf wanneer andere mama’s hun kindje naar de crêche brachten en vuurt nu een nieuwe vraag af. “Ging het goed om van borst naar flesje te gaan? De melk die ik afkolf doe ik in een zakje in de vriezer of Konrad geeft een flesje moedermelk maaaaaar ik vind dat voor één of andere reden mega- 😰emotioneel en Wolfie hangt precies liever rond in de titiebar”, lacht Tatyana Beloy.

Tja Tatyana, vroeg of laat zal je Wolfie toch moeten loslaten, al begrijpen wij uiteraard dat jij ten volle van elk intiem moment wil genieten. Doen, want voor je het weet begint Wolfie zelf aan kinderen.Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven