Familie-actrice bekent: “ik kijk nooit naar Familie”

0
Familie-actrice bekent: “ik kijk nooit naar Familie”
Foto: DPG Media

Ann Van den Broeck zagen we in Familie aan het werk als Kathleen, maar Kathleen was het eerste sterfgeval in het nieuwe seizoen. Het jeugdliefje van Lars (Kurt Rogiers) verloor haar strijd tegen kanker. Toch zal de actrice haar ‘eigen’ begrafenis niet op televisie volgen. Ann Van den Broeck kijkt nooit naar Familie…

“Ik volg zo goed als niks op tv. Zelfs niet nu ik in deze coronaperiode meer tijd heb. Ik kan dat niet, bij mooi weer ’s avonds voor de tv kruipen. Ik zit liever met een glaasje wijn in de tuin of ben op andere manieren creatief bezig,” klinkt het eerlijk bij Ann Van den Broeck in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven