Pascale Naessens verrast met opvallende bekentenis: “dat doe ik altijd op het vliegtuig”

0
Pascale Naessens verrast met opvallende bekentenis: “dat doe ik altijd op het vliegtuig”
Foto: Photo News

Pascale Naessens is al tien jaar lang bestsellerauteur. Het is inmiddels al van 2010 geleden dat haar eerste kookboek “Mijn Pure Keuken” verscheen. Waar blijft ze de inspiratie halen na al die jaren?

“Gek, maar ik ben het creatiefst op het vliegtuig,” lacht Pascale Naessens in Primo. “Ik denk dat dat komt omdat je ‘gevangen’ zit. Omdat je de tijd aan boord toch rustig wilt besteden, blijkbaar, boost dat in mijn geval mijn denkvermogen,” aldus de echtgenote van Paul Jambers.

Goede ideeën kunnen ook eender waar en wanneer ontstaan, voegt Pascale eraan toe. “Ik ga de deur niet uit zonder notitieboekje. Ik denk dat ik zo al wel vijftig notitieboekjes volgeschreven heb,” geeft Pascale Naessens toe in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven