Jonas Van Geel: “ik worstelde met angsten en twijfels”

0
Jonas Van Geel: “ik worstelde met angsten en twijfels”
Foto: Photo News

Jonas Van Geel geeft toe dat hij moeite heeft gehad om zijn rol als vader op te nemen. In juni 2019 werden Jonas Van Geel en Evelien Bosmans voor het eerst mama en papa van de kleine Charlie, maar dat deed Jonas niet op een roze wolk belanden. Integendeel.

Jonas Van Geel zag vooral de slechte kanten van het vaderschap. Hoe de kleine Charlie hun leven volledig zou omgooien. Het feit dat Jonas een onrustige ziel is hielp daar niet bij. “Als man heb je ook de tijd om daar veel over na te denken, want zeker dat eerste jaar voel je je toch overal wat buiten staan,” vertelt Jonas in Dag Allemaal.

Gelukkig kunnen Jonas Van Geel en Evelien Bosmans goed met elkaar praten. “Ik kon al mijn angsten en twijfels uitspreken. Voor ik vader werd, was ik nog te veel met mezelf bezig,” geeft Jonas Van Geel toe. “’t Was gewoon wennen dat ik niet langer in ’t middelpunt van de belangstelling sta.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven