Nono Wauters bijzonder enthousiast: ‘Interesseert mij heel hard’

0
Nono Wauters bijzonder enthousiast: ‘Interesseert mij heel hard’
Foto:: Photo News

Het lijkt erop dat Nono Wauters bijzondere plannen heeft. Op Instagram Stories deed de zoon van Valerie De Booser en Koen Wauters een oproep die onze aandacht trok. “Mensen met een onderneming of een toekomst in de economische sector waarvan ik zijn plan eens mag horen? Graag!”, schrijft Nono op Instagram Stories.

Wat is Nono Wauters van plan? Is hij met zijn 14 jaar al van plan om een bedrijfje op te starten en wil hij een beetje inspiratie opdoen? Of heeft zijn oproep met een opdracht op school te maken? Dat laatste betwijfelen we, in dat geval zou Nono wellicht niet zo enthousiast zijn. “Interesseert mij heel hard”, schrijft hij verder nog op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven