Drama voor Nora Gharib, zo kan zij niet buitenkomen

0
Drama voor Nora Gharib, zo kan zij niet buitenkomen
Foto: VTM

Wat een drama voor Nora Gharib. De presentatrice en actrice staat vol acné. Niet één puist, niet twee puisten, maar tientallen puistjes staan er op haar normale gezicht. We kunnen ons voorstellen dat er even paniek was ten huize Gharib.

Niet dat Nora Gharib héél ijdel is, maar dit is écht niet leuk. De presentatrice heeft last van zwangerschapsacné. Bij sommige mama’s pakt dat positief uit met een mooie glans op het gezicht, helaas heeft Nora Gharib last van puistjes die zich onder haar huid ophopen. Deze kunnen tot overmaat van ramp ook nog eens ontsteken. Ondertussen is Nora in behandeling, zij hoopt héél snel een positief resultaat te zien.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven