Annie Geeraerts weet het zeker: ‘Het is een utopie’

0
Annie Geeraerts weet het zeker: ‘Het is een utopie’
Foto: Photo News

Met haar 94 jaar op de teller heeft Annie Geeraerts heel wat levenservaring, maar ook levenswijsheid. Iemand die de Tweede Wereldoorlog nog heeft meegemaakt, die weet wat het leven te bieden heeft en wat we zeker niet moeten verwachten. Gaan we nog terug naar het ‘normale’ leven van vroeger? “Ja, het komt zeker nog goed. Maar we zullen anders moeten leven. Terugkeren naar het oude lijkt een utopie”, vertelde de actrice in Gazet Van Antwerpen.

Zelfs op haar 94ste heeft Annie Geeraerts er geen probleem mee om zich aan te passen. “Die corona heeft wel één voordeel”, grapte Annie in de krant. “Met dat mondmasker kan ik incognito over straat lopen. Normaal zijn er altijd mensen die me herkennen, maar deze keer was dat veel minder.”

Ondertussen is Annie weer aan het werk, genieten van haar pensioen doet zij op de momenten dat zij niet op de set van ‘Familie’ staat. Dat zijn voor haar de gelukkigste momenten van het leven. “En mocht het niet meer mogelijk zijn om nog in Familie te spelen, zal ik me optrekken aan de mooie momenten die dertig jaar lang voorbijkwamen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven