Gunther Levi: “Homoseksualiteit is geen issue meer”

0
Gunther Levi: “Homoseksualiteit is geen issue meer”
Foto: Photo News

Gunther Levi speelt in de Ketnet-serie #LikeMe een homoseksuele voetbalcoach. En dat was best wel een uitdaging voor de Familie-acteur. “Omdat ik nog nooit een homo heb gespeeld. Maar ik heb geen seconde getwijfeld,” vertelt de Familie-acteur in Het Laatste Nieuws.

Gunther Levi wist meteen dat dit een hit ging worden toen hij het script las. “Ik vind het ook geweldig dat ik geen enkele negatieve reactie op die rol heb gekregen: homoseksualiteit is in Vlaanderen eindelijk totaal geen issue meer. Toen ik begon, wemelde het nog van de artiesten die niet uit de kast durfden te komen,” herinnert Gunther Levi zich over zijn beginjaren.

Ook voor Gunther Levi zelf is homoseksualiteit nooit een issue geweest. “Ik zat als tiener al in de showbizz en dan word je omringd door homo’s. Mocht ik al vooroordelen gehad hebben, dan was ik die onmiddellijk kwijt geweest,” klinkt het eerlijk bij Gunther Levi in Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven