Werner De Smedt heeft al zijn spaargeld in riant zwembad gestoken

0
Werner De Smedt heeft al zijn spaargeld in riant zwembad gestoken
Foto: Photo News

Werner De Smedt heeft de droom van zijn echtgenote Julie en hun kinderen in vervulling laten gaan. De Familie-acteur liet deze zomer een riant zwembad aanleggen in de tuin. Maar daarvoor nam hij wel een financieel risico in deze tijden van crisis…

“Het zou nu wel een heel slechte periode zijn om mijn job te verliezen, want ik heb net al mijn spaarcenten in dat zwembad gestoken,” onthult Werner De Smedt in Dag Allemaal.

Werner De Smedt voelt zich verantwoordelijk voor zijn gezin en beseft dat het onzekere tijden. “’n Mens kan snel drooggelegd worden in deze tijden…”

Maar zijn gezin komt ook altijd op de eerste plaats voor de acteur. “Ik mag niet gedroomd hebben dat mijn gezin iets te kort zou komen. Die gedachte trekt me ’s ochtends uit bed en geeft me voldoende energie om te blijven doorgaan. Het geeft ook voldoening dat de vrucht van mijn arbeid ervoor zorgt dat de kinderen van een zorgeloze jeugd kunnen genieten.” Mét een zwembad in de tuin!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven