Miss België Celine Van Ouytsel krijgt pak dickpics

0
Miss België Celine Van Ouytsel krijgt pak dickpics
Foto: Photo News

Als vrijgezel krijgt huidige Miss België Celine Van Ouytsel via Instagram regelmatig dickpics toegestuurd, dat vertelde zij maandagavond in ‘Gert Late Night’ op VIER. “Ik krijg wel een heel pak verzoeken, maar die zijn niet altijd even smakelijk. Ik krijg veel berichtjes via Instagram, maar meestal ga ik daar eigenlijk niet op in. Ik krijg soms van die heel persoonlijke foto’s toegestuurd, daarmee bedoel ik van het orgaan in volle gloria’, lacht Celine Van Ouytsel. “In alle maten, ik heb alles al wel eens gezien. Ik begrijp niet dat mensen dat doen, ik stel me dan altijd de vraag ‘wat gaat er om in iemand z’n kop om zoiets te doen’”.  Miss België heeft een boodschap voor iedereen die het nog maar overweegt om ook eens z’n kans te wagen: “Het werkt niet”, benadrukt Celine.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven