Fans van Thuis reageren teleurgesteld op start nieuw seizoen

0
Fans van Thuis reageren teleurgesteld op start nieuw seizoen
Foto: VRT

Na vier maanden zonder ‘Thuis’ hadden de fans van de VRT-soap duidelijk meer verwacht van de eerste aflevering. De fans in de Facebookgroep ‘Thuis Fans’ reageren dan ook bijzonder teleurgesteld op wat zij maandagavond te zien kregen. “Zeer zwak. Het vorige seizoen eindigde met een rode “misdaadtent” en den Tim die duidelijk geëmotioneerd was. Nu is er ineens geen sprake meer van die tent…. begrijpe wie kan… pffft flauw , heel flauw… er gaan veel mensen afhaken vrees ik”, schrijft één van de trouwe fans van de soap.

“Saaiheid werd vandaag uitgevonden”, reageert een andere teleurgestelde fan. Iedereen had gehoopt om toch al aan de weet te komen wie er onder de twee rode tentjes lag, maar daarover was nog niets te zien. De meeste kijkers snappen het principe van een flash forward duidelijk niet. Gelukkig is er ook veel begrip dat er in de eerste aflevering amper wat te zien was. ”Wat had je nu gedacht, dat ze meteen hun geheimen gingen prijsgeven? Daar hebben we nog een heel seizoen voor”, reageert één van de fans. Of om het met de woorden van een andere fans te zeggen: “Een beetje geduld, we hebben nog 10 maanden.”.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven