Jeroen Meus over ‘Dagelijkse Kost’: ‘dit blijf ik niet doen’

0
Jeroen Meus over ‘Dagelijkse Kost’: ‘dit blijf ik niet doen’
Foto: VRT

Tv-kok Jeroen Meus staat deze week in Humo, het weekblad had een gesprek met de presentator van ‘Dagelijkse Kost’. Aanleiding is de tiende verjaardag van het succesvolle programma. De 42-jarige chef heeft de knoop doorgehakt: hij blijft niet tegen het huidige tempo werden.

“Een vriendin van me vroeg me onlangs of het niet allemaal genoeg is geweest? Of ik niet al hard genoeg gewerkt heb? Ik weet dat het heel pretentieus is om dit op je 42ste te zeggen, maar ik ga het toch doen: ik ga niet tot m’n 65ste tv-kok blijven. Ik heb jarenlang als een gek gewerkt, en ik heb het recht om dat af te bouwen”, reageert Jeroen Meus in Humo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven