Kijkers feliciteren Margot Hallemans met baby

0
Kijkers feliciteren Margot Hallemans met baby
Foto: VTM

Voor Margot Hallemans zijn het spannende tijden geweest. Onlangs moest de actrice een bevalling spelen in ‘Familie’ en dat had zij nooit eerder moeten doen. ook niet in het écht trouwens.

Haar personage Hanne is vrijdagavond bevallen van een zoontje, zijn naam is in de soap nog niet bekendgemaakt, maar dat zou voor maandag zijn. Ondertussen stromen de felicitaties bij Margot Hallemans binnen. “Jaja, ’t is gebeurd. Eindelijk!”, lacht een meer dan opgeluchte Margot Hallemans korte tijd na de bevalling. “Dankjewel allemaal voor de lieve berichtjes. Moeder en kind zijn gewond en wel”, knipoogt Margot Hallemans.

Blijkbaar hebben heel wat kijkers het nog steeds moeilijk om fictie en realiteit in ‘Familie’ uit elkaar te houden. Maar Margot laat het haar welgekomen, zij is vooral blij dat zij in ‘Familie’ niet langer met die dikke buik moet rondlopen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven