Nieuwe vriendin Fabrizio: “ik heb zijn zoontje nog niet ontmoet…”

0
Nieuwe vriendin Fabrizio: “ik heb zijn zoontje nog niet ontmoet…”
Foto: Isopix

Fabrizio en Lotte wonen samen sinds ons land in maart in lockdown ging. Het koppel leerde elkaar goed kennen tijdens de coronacrisis en voelt zich klaar voor de volgende stap in hun relatie: een huwelijk én kindjes!

“Ik weet dat Lotte graag eerst wil trouwen voor er kinderen komen, maar voor mij mag het omgekeerd,” vertelt Fabrizio in Dag Allemaal. “Ik heb al een zoontje van twee. Dat vind ik zo fijn, dat ik niet kan wachten om met Lotte aan kinderen te beginnen. Ja, van mij mag het nu al gebeuren,” klinkt het enthousiast bij Fabrizio die vooral een jonge papa wil zijn.

Ook Lotte wil een jonge mama zijn en voelt zich klaar voor kinderen. Maar het zoontje van Fabrizio heeft de 21-jarige studente nog niet ontmoet. “Alles op zijn tijd. Misschien komt het er na de zomer wel van. Als vrouw is het natuurlijk nooit fijn dat je partner al een kind heeft. Misschien zou ik daar minder problemen mee hebben als ik zelf al kinderen had,” onthult Lotte in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven