Celien Deloof: “ik vind het plezant om model te zijn”

0
Celien Deloof: “ik vind het plezant om model te zijn”
Foto: Photo News

Celien Deloof maakte van de lockdown gebruik om een eigen webshop op te starten. Op dett.be verkoopt de dochter van Margriet Hermans kledij, schoenen accessoires, juwelen en handtassen. En Celien staat zelf model voor de foto’s op de webshop. Een meisjesdroom die uitkomt?

“Toen ik vroeger meer dan honderd kilo woog zeker niet, maar nu vind ik het uiteraard wel plezant om model te zijn voor de kledij die ik zelf verkoop. Maar echt model zal ik nooit worden, dat is ook mijn ambitie niet,” klinkt het openhartig bij Celien.

“Maar mijn herseninfarct van een paar jaar geleden heeft ervoor gezorgd dat ik mijn dromen en doelen meer durf na te jagen. Niet dat ik mijn leven overhoop heb gehaald, maar ik laat me minder snel aanpraten dat ik iets niet kan,” klinkt het moedig bij Celien Deloof.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven