Valerie De Booser dolgelukkig met Dirk Dewitte

0
Valerie De Booser dolgelukkig met Dirk Dewitte
Foto: Photo News

Hij zal het wellicht niet toegeven, maar het moet toch wat met Koen Wauters doen als hij de foto’s van zijn overgelukkige Valerie De Booser met haar vriend Dirk ziet. Foto’s die wij in de periode dat Valerie en Koen nog een stel waren eigenlijk al heel lang niet meer te zien kregen. Het is wat het is, het leven gaat verder en Valerie De Booser is duidelijk gelukkig en kan je haar dat kwalijk nemen? Integendeel zelfs, pluk de dag!

En dat is wat Valerie samen met haar vriend Dirk doet. En het heeft resultaat: Valerie straalt weer, de ene foto na de andere met een stralende glimlach. Misschien heeft één en ander ook wel te maken met het feit dat Valerie geen winkel meer te runnen heeft. De stress die daarbij komt kijken, niet normaal.

Op Instagram deelde Valerie enkele mooie kiekjes, wij worden in haar plaats gelukkig en dat wil wat zeggen.

Dit bericht bekijken op Instagram

❤️

Een bericht gedeeld door Valerie De Booser (@valeriedebooser) op

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven