Willy Naessens over Bart Kaëll: “dat is een kluchtigaard”

0
Willy Naessens over Bart Kaëll: “dat is een kluchtigaard”
Foto: Photo News

Willy Naessens is al jaren goed bevriend met Luc Appermont en Bart Kaëll. Ook dit jaar trokken de 81-jarige zakenman en zijn Marie-Jeanne naar hun kasteel in Normandië waar ze Bart en Luc uitnodigden.

“We hielden het coronaveilig, mondmaskers inbegrepen. Bart is daar nonchalant in, maar Luc wees hem iedere keer terecht. Die is streng,” grinnikt de zakenman die we kennen uit The Sky is the Limit in Dag Allemaal.

“Ach ja,” klinkt het gelaten bij Willy Naessens. “Bart is een kluchtigaard, hé. Hij is van onze streek. Ik ken hem al van toen hij nog een gastje van achttien was, en voelde toen al aan dat hij het ver zou brengen,” aldus Willy Naessens in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven