Ella Leyers: ‘Ik lijk wel een sukkel’

0
Ella Leyers: ‘Ik lijk wel een sukkel’
Foto: Photo News

Het is al een tijdje geleden dat we Ella Leyers nog eens op het scherm hebben zien schitteren of het moet de herhaling van één van de afleveringen van FC De Kampioenen zijn waarin Ella jaren geleden schitterde.

Ja hoor, ze leeft nog, getuige daarvan haar account op Instagram. Gelukkig post Ella af en toe nog een foto uit haar leven. Zo had Ella eerder deze week een fotoshoot voor een voorlopig nog onbekend ‘project’. Blijkbaar was Ella niet echt op de hoogte van hoe zij in beeld zou komen. “Ik dacht dat die foto gewoon tot mijn middel was”, verontschuldigt Ella zich op Instagram. “Haha check mijn handen, ik lijk wel een sukkel”, schrijft Ella op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven