Jacques Vermeire over zijn dochter: “ik heb Julie volledig zien openbloeien”

0
Jacques Vermeire over zijn dochter: “ik heb Julie volledig zien openbloeien”
Foto: Photo News

Jacques Vermeire is enorm trots op zijn dochter Julie en hoe ze aan het begin staat van haar eigen mediacarrière. “Ik ben altijd trots geweest op mijn dochter. Maar Dancing With The Stars heeft haar echt wel doen openbloeien”, vertelt de 69-jarige Vermeire in Dag Allemaal.

“Toen die show liep, herkende ik haar niet meer. Julie leek wel een ander meisje geworden. Ach, we komen heel goed overeen, ook qua visie op haar carrière. We praten daar veel over, elke dag zelfs,” onthult een trotse papa in het weekblad.

De goede advies die Julie van haar papa krijgt luidt vooral dat ze altijd zichzelf moet blijven, moet openstaan voor alle opportuniteiten en altijd haar best moet doen. “En vooral vriendelijk zijn tegen iedereen,” voegt Jacques Vermeire daar nadrukkelijk aan te.

‘Vriendelijk zijn kost geen geld,’ was de raad die Jacques van zijn eigen ouders meekreeg en dat is een levenswijsheid die hij nu ook met zijn eigen kinderen heeft gedeeld.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven