Karen Damen krijgt supermooi compliment: ‘Hoe schoon zijt gij!’

0
Karen Damen krijgt supermooi compliment: ‘Hoe schoon zijt gij!’
Foto: Photo News

Karen Damen deelde op Instagram foto’s van de fotoshoot voor haar nieuwe kledingcollectie die binnenkort bij JBC zal liggen. De sneak preview van de collectie voor deze herfst en winter lokt heel wat reacties uit op Instagram. Karen Damen begint er als het ware van te blozen. De mooiste en wellicht meest eerlijke reactie komt van James Cooke. ‘Hoe schoon zijt gij!’, reageert hij kort en krachtig op Instagram.

Maar ook Karen’s ex-lief Regi Penxten is onder de indruk. De ‘Waauws’ vliegen Karen rond de oren. Als de kledingcollectie bij JBC even vlot verkoopt als de snelheid waarmee er reacties op Instagram verschijnen, dan loopt het volgende maand storm bij de kledingketen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven