Zita en Nono Wauters krijgen mogelijk nog een broer/zus

0
Zita en Nono Wauters krijgen mogelijk nog een broer/zus
Foto: Photo News

De kans is niet onbestaande dat Zita en Nono Wauters nog een broer of zus krijgen. Mama Valerie De Booser vertelt deze week in Dag Allemaal dat haar vriend Dirk drie jaar jonger is en bovendien kinderloos is. “Hij zou nog wel een kind willen, heeft hij al gezegd”, reageert Valerie De Booser in Dag Allemaal.

Of dat kind er komt? “Ach, het is nog wat vroeg om daar nu al uitspraken over te doen. De tijd zal het uitwijzen. We hebben het goed zoals het nu is”, reageert Valerie De Booser.

Tock even deze bemerking: de klok tikt genadeloos door. Valerie en Dirk kennen elkaar nog niet zo héél lang en later dit jaar viert Valerie De Booser al haar 41ste verjaardag. Nu kan een vrouw op latere leeftijd nog wel een kind op de wereld zetten, maar dat is niet zonder risico. Héél lang zullen Valerie en Dirk dus niet moeten wachten mocht zij hem dat kind nog gunnen. Of wil Valerie zeker zijn dat Dirk de ware is?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven