Jacques Vermeire: “daarom heb ik besloten zo lang mogelijk te werken”

0
Jacques Vermeire: “daarom heb ik besloten zo lang mogelijk te werken”
Foto: Photo News

Jacques Vermeire is 69 maar aan stoppen denkt de komiek nog niet. In Dag Allemaal onthult de komiek waarom hij besloten heeft zo lang mogelijk aan de slag te blijven.

Jacques Vermeire heeft de coronaperiode al bij al rustig beleefd. “Het viel nog wel mee. Ik dronk met de kinderen al eens vaker een aperitiefje of trok er eens op uit met de auto. Maar op den duur heb je het wel gehad,” klinkt het bij Jacques in het weekblad.

“Voor veel mensen is de coronacrisis een drama, zeker voor jonge acteurs…” beseft Jacques Vermeire maar al te goed. Zelf heeft Jacques genoeg financiële ruimte om een tegenslag zoals de lockdown te doorstaan.

“Bij mij is het financieel niet direct een probleem, maar ik amuseer me wel graag. Daarom heb ik besloten om zo lang mogelijk te blijven werken. Ik ga zeker nog door met mijn zaalshows met Luc Verschueren. En met de Kampioenen, natuurlijk”, klinkt het enthousiast bij Jacques Vermeire in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven