Walter Grootaers haalt uit naar mensen die de regels niet volgen: “word maar eens goed ziek”

0
Walter Grootaers haalt uit naar mensen die de regels niet volgen: “word maar eens goed ziek”
Foto: Photo News

Walter Grootaers lag in het begin van de pandemie enkele dagen in het ziekenhuis toen hij besmet werd met het coronavirus. Ondertussen voelt de zanger zich weer voor 95% in orde, maar nog steeds volgt hij angstvallig alle maatregelen op. “Ook al heb ik ruim voldoende antistoffen,” klinkt het in Dag Allemaal.

Zijn kinderen hebben ook gezien wat de ziekte met hun vader deed en sporen hem de hele tijd aan zijn handen te ontsmetten en een mondmasker te dragen. “Dat móet ook, vooral voor de veiligheid van je medemens,” getuigt Walter in Dag Allemaal.

Walter Grootaers durft mensen die de richtlijnen niet volgen daar ook op aan te spreken. Vaak zijn die mensen niet van kwade wil, maar soms echter wél: “Dan denk ik: word maar eens goed ziek, en genees dan wel, maar zo weet je toch ook eens hoe het voelt,” klinkt het hard bij Walter Grootaers.

Al toont Walter Grootaers ook veel begrip voor de jongeren. “Die begrijp ik heel goed, ze wanen zich onaantastbaar. Wij zijn ook jong geweest, hé,” klinkt het bij Walter Grootaers.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven