Schrapt VIER ook ‘De Mol’?

0
Schrapt VIER ook ‘De Mol’?
Foto: VIER

Nu SBS Belgium besloten heeft om programma’s als ‘Expeditie Robinson’ en ‘Temptation Island’ uit het programmaschema van het voorjaar te halen, stelt zich ook de vraag wat er met ‘De Mol’ zal gebeuren. Alle pistes liggen nog open, maar heel lang wil de crew niet meer wachten om de knoop door te hakken. De opnames van De Mol duren meerdere weken, alles moet tot in de puntjes georganiseerd worden zodat de proeven en de verplaatsingen vlot kunnen gebeuren. Eén en ander hangt af van de locatie waar Gilles De Coster met zijn ploeg naartoe wil trekken. Is het gewoon Blankenberge of Knokke? Of trekt hij liever naar Spanje, Portugal of Noorwegen? Of gaat het deze keer weer naar de andere kant van de wereld? Het is koffiedik kijken, niemand die weet hoe het coronavirus zich de komende weken en maanden zal gedragen. En dat virus zorgt nog voor een vraagteken: stel dat iemand van de ploeg besmet zou geraken tijdens de opnames, dan moeten de opnames mogelijk noodgedwongen (definitief) stopgezet worden en zijn alle investeringen mogelijk voor niets geweest.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven