Julie Van den Steen opzijgeschoven in The Masked Singer

0
Julie Van den Steen opzijgeschoven in The Masked Singer
Foto: VTM

Begin dit jaar werd Julie Van den Steen door VTM aangekondigd als de sidekick van Niels Destadsbader in ‘The Masked Singer’. Zij zouden beiden het programma presenteren. Dat feestje gaat niet door.

In alle stilte heeft VTM het presentatiewerk van Julie Van den Steen in het nieuwe topprogramma geschrapt. Pas donderdag tijdens de persconferentie gaf VTM voorzichtig toen dat omwille van corona Julie Van den Steen niet naast Niels Destadsbader zou staan.

Julie neemt plaats in het team van experten dat op zoek gaat naar de identiteit van de mensen onder het masker. Met andere woorden: Julie zit toch in het programma, maar dan op een andere plek. Klagen zal Julie niet doen, zij zal onder andere ook in ‘Een echte job’ te zien zijn én is héél tevreden dat zij in ‘The Masked Singer’ niet moet zingen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven