VRT reageert op verhuis Peter Van de Veire: ‘We wensen Peter alvast veel succes’

0
VRT reageert op verhuis Peter Van de Veire: ‘We wensen Peter alvast veel succes’
Foto: VRT

Woensdag raakte bekend dat Peter Van de Veire van de VRT naar VIER verhuist. Een verhuis die het nodige stof deed opwaaien, want even vreesden de fans dat Peter Van de Veire ook niet meer op MNM te horen zou zijn. De verhuis van Peter Van de Veire heeft alleen betrekking op zijn tv-werk.

Daar de openbare omroep geen tv-plannen meer met de MNM-presentator had, stond het hem vrij om een collega van Gert Verhulst en James Cooke te worden. En dat is wat er nu gaat gebeuren: de volgende jaren gaat Peter Van de Veire tv-programma’s voor VIER maken. Je mag er zeker van zijn dat het niet enkel ‘Het Rad’ zal zijn, Peter Van de Veire heeft meer dan dat in zijn mars. Wie weet krijgt hij wel een heuse tv-show in de stijl van ‘Peter Live’, dat zou perfect bij VIER passen. Meer details geeft de zender op een later tijdstip prijs.

Bij de openbare omroep reageren ze heel sportief op het vertrek van Peter Van de Veire. “We wensen Peter alvast veel succes met zijn nieuwe tv-plannen. We zijn zelf erg blij dat hij de samenwerking als radiomaker voor de VRT na al die jaren verder blijft zetten, op antenne en als coach van veel jong radiotalent”, reageert woordvoerder Hans Van Goethem in Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven