Josje Huisman hoeft geen corona-vaccin

0
Josje Huisman hoeft geen corona-vaccin
Foto: Photo News

Josje Huisman is geen fan van de coronamaatregelen, dat is geen geheim. En eigenlijk heeft zij dat recht en moeten critici daar respect voor hebben. Josje kreeg pakken kritiek over zich heen, mede omwille van een clickbait-titel op een krantensite.

Een mondmasker draagt Josje liever niet, ook vaneen mogelijk coronavaccin is de gewezen K3-zangeres geen fan. Josje deelde onderstaande foto op Instagram Stories en daaruit kan je besluiten dat Josje wellicht niet naar de dokter zal gaan als er een vaccin is tegen corona. Zij is namelijk van mening dat zij nog sneller een dolfijn of een koe uit de zee ziet springen. Nou, dat zien wij dus niet snel gebeuren, vooral die koe niet.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven