Zo reageert Glennis Grace op racisme

0
Zo reageert Glennis Grace op racisme
Foto: Photo News

De Nederlandse zangeres Glennis Grace heeft haar tanden laten zien op Instagram en dan bedoelen wij niet dat zij mogelijk haar gesponsorde tanden heeft getoond, zij bijt wel van zich af na een geval van racisme.

“Ik maak geen onderscheid in leeftijd als het gaat om racisme. Het was ook zeker niet de eerste keer dat ik iemand expose die mij de meest vreselijke racistische teksten opstuurt”, schrijft de zangeres op Instagram Stories. “En voor iedereen die mij aanvalt omdat het dit keer om een 13 jarige gaat: NEWSFLASH…. IDGAF!!!”, gaat het verder.

Het is niet de eerste keer en wellicht ook niet de laatste keer dat Glennis Grace racistische opmerkingen via DM krijgt. Ook nu gebeurde dat weer en dat doet haar telkens pijn. “Vaak hoor ik dat het aan de opvoeding ligt en ja, dat is vaak het geval, maar soms worden kids ook beïnvloed door vriendjes op de media! Let’s keep that in mind. De jeugd is de toekomst en hopelijk leert hij hier van. Dus als je het in je hoofd haalt om naar mij racistische uitlatingen te uiten. Hey do you echt, ik geef je altijd een kans om excuses aan te bieden. Doe je dat niet, dan ben je de Sjaak en expose ik je met foto en al op SM!”, schrijft Glennis verder.

Ja, het gaat er erg aan toe op de sociale media.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven