Miguel Wiels haalt uit naar Nederlandse rappers: “die gasten zijn enkel uit op publiciteit”

0
Miguel Wiels haalt uit naar Nederlandse rappers: “die gasten zijn enkel uit op publiciteit”
Foto: Isopix

Miguel Wiels reageert ontgoocheld op 3K, de Nederlandse rapversie van de K3-hit Oya Lélé. De componist neemt het niet dat het positieve imago van K3 nu gelinkt wordt aan drugs en geweld.

“Wij hebben er 21 jaar enorm over gewaakt om K3 een positief project te houden. Dan is het logisch dat we onze muziek niet graag linken aan geweld of drugs. Dat kan echt niet,” vertelt Miguel Wiels in Dag Allemaal.

Studio 100 is ondertussen in dialoog gegaan met Gofast en beraadt zich over eventuele verdere stappen. Al zal het juridisch moeilijk worden omdat Gofast hun videoclip ondertussen gelabeld heeft als een parodie. En een parodie valt moeilijk te verbieden wegens het recht op artistieke vrijheid.

“Heel slim bekeken van die gasten,” moet ook Miguel Wiels toegeven in Dag Allemaal. “Want hoe je het draait of keer, waarschijnlijk waren ze vooral uit op publiciteit en op dat vlak zijn ze zeker in hun opzet geslaagd.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven