Jan Jambon gul met complimenten richting cultuursector

0
Jan Jambon gul met complimenten richting cultuursector
Foto: Photo News

Deze namiddag was er overleg tussen het kabinet van Jan Jambon en de Crisiscel Cultuur. Deze laatste wil onder andere dat de limiet van 100 mensen op een evenement sneuvelt. Beter zou zijn dat men terug publiek toelaat in functie van de grootte van de zaal. Er is een verschil tussen 100 mensen in een parochiezaal en 100 mensen in het Sportpaleis om maar iets te zeggen. Verder is de cultuursector vragende partij om de steunmaatregelen alvast tot in 2021 te laten gelden.

Onder andere Stany Crets was dinsdag bij het overleg aanwezig. Jan Jambon was blijkbaar onder de indruk van het gesprek. “Goed overleg geweest tussen mijn kabinet en een delegatie van de Crisisicel Cultuur”, schrijft Jan Jambon op Twitter. “De sector bewijst elke dag dat ze in staat is om veilig te werken in tijden van corona. Hopelijk kunnen we, in overleg met de experts, snel meer perspectief bieden”, besluit Jan Jambon.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven