Niels Destadsbader: “Ik ben zeker dat ik met Zomerhit Trofee naar huis mag”

0
Niels Destadsbader: “Ik ben zeker dat ik met Zomerhit Trofee naar huis mag”
Foto: Photo News

Vanavond kan je op Eén kijken naar Radio 2 Zomerhit 2020. Wie er dit jaar met de trofee naar huis mag is nog één groot vraagteken. Is het Hooverphonic? Of Clouseau? Of The Starlings? De meeste mensen denken dat het tussen Regi en Niels Destadsbader gaat en deze laatste is nog voor de uitzending al start zeker dat hij met een trofee naar huis mag.

In Blankenberge stond een jong meisje Niels Destadsbader op te wachten, zij had haar eigen award voor haar idool gemaakt. Niels twijfelde geen ogenblik, hij nam de award met veel plezier in ontvangst. “Dit lieve meisje maakte haar eigen Zomerhit trofee. “Zo ben ik zeker dat je er toch al eentje mee naar huis mag nemen”, schreef Niels op Instagram. Lief he!!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven