Liandra Sadzo: “ik voel me meer Chileen dan Belg”

0
Liandra Sadzo: “ik voel me meer Chileen dan Belg”
Foto: VTM

Liandra Sadzo is enorm populair dankzij haar rollen in series als D5R, #LikeMe en De Buurtpolitie. De actrice heeft Chileense roots en geeft in Story toe dat ze zich meer Chileen dan Belg voelt. “Ook al ben ik er niet geboren.”

De 21-jarige actrice woonde in Chili tussen haar drie en vijf jaar en heeft goede herinneringen aan die tijd. “Als je op straat naar mensen lacht, lachen ze terug. Zalig!” klinkt het bij Liandra. “Iedereen is er ook zo chill, terwijl Europeanen vooral bezig zijn met werken en succes,” aldus Liandra Sadzo, die wel toegeeft dat ze dat trekje ook heeft.

Liandra Sadzo droomt dan ook van een tweede verblijf in Chili. “Om deftig tijd te kunnen maken voor de hélé familie van mama, en om andere delen van het land te ontdekken.” Al droomt de actrice er ook van eens een rolletje te mogen spelen in een plaatselijke serie. “Mijn Spaans is goed en de series daar zitten vol drama. Lijkt me heel plezant,” klinkt het enthousiast bij Liandra Sadzo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven