Julie Vermeire: “ik panikeer nogal snel”

0
Julie Vermeire: “ik panikeer nogal snel”
Foto: VIER

Julie Vermeire beleeft vanaf 17 augustus haar vuurdoop als presentatrice van de ochtendshow op radiozender NRJ. De dochter van Jacques Vermeire is nog maar net afgestudeerd aan de Thomas More Hogeschool in Mechelen waar ze Media en Entertainment Business studeerde of ze kreeg al de vraag om aan de slag te gaan voor de ambitieuze radiozender.

“Ik heb nooit radio-ambities gehad, maar toen de vraag van NRJ kwam, zag ik het als een ongelooflijke uitdaging om mijn grenzen te verleggen,” klinkt het enthousiast bij Julie Vermeire in Story.

“Het is wel spannend en beangstigend tegelijk. Ga ik vlot en mooi kunnen vertellen op radio? Ja, ik panikeer nogal snel,” geeft Julie toe in het weekblad. “Gelukkig hebben we al een paar testweken achter de rug,” slaakt Julie Vermeire een zucht van verlichting.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven