Ligt Greet Rouffaer dood in tentje bij Thuis?

0
Ligt Greet Rouffaer dood in tentje bij Thuis?
Foto: Photo News

Weet u nog hoe ‘Thuis’ in april stopte? Ja, dat weet u als trouwe kijker nog. Op het einde van de aflevering was te zien dat er twee tentjes waren opgesteld en dat wijst op mogelijk twee doden of zware ongevallen. Wie oh wie zijn de slachtoffers? Bepaalde fans van ‘Thuis’ zouden een moord begaan om de namen van de slachtoffers en wat er gebeurd is aan de weet te komen. Misschien is een deel van de oplossing al gelekt. Greet Rouffaer heeft op Instagram namelijk een foto gepost met daarbij de boodschap “Een nieuwe uitdaging een ander kapsel! A new challenge a different hairstyle!”.

Volgens Tv Familie is de kans groot dat Greet Rouffaer uit ‘Thuis’ verdwijnt. Wie van de cast deel uitmaakt, mag namelijk niet zomaar iets aan zijn of haar uiterlijk doen en dat heeft Greet Rouffaer wél gedaan. Waarom toch? Omdat zij wellicht geen contract meer heeft bij de soap ‘Thuis’.  Is Reinilde één van de doden? Of kiest Reinilde gewoon voor een ander uiterlijk? Misschien, héél misschien, komen de kijkers op maandag 31 augustus al iets meer aan de weet.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven