Koen Wauters geeft alle gouden platen en awards weg

0
Koen Wauters geeft alle gouden platen en awards weg
Foto: VTM

De luisteraars van Radio 2 konden hun ogen en oren zondag wellicht niet geloven. Op de nationale radio vertelde Koen Wauters dat hij zijn gouden en platina platen en andere gewonnen awards weggedaan heeft.

Héél misschien heeft Koen Wauters thuis nog één award van Radio 2 Zomerhit, maar zeker is hij daar niet van. “Ik zal misschien nog wel ergens een Zomerhit hebben staan, denk ik, maar ik zou begot niet weten waar. Dan kan ik ze beter weggeven”, vertelde de zanger van Clouseau op de Radio .

“Die zijn waarschijnlijk allemaal naar een goed doel gegaan. Neen, dat interesseert mij echt totaal niet, zo dat fysieke staan hebben of een gouden plaat ofzo”, bevestigt Koen Wauters op Radio 2.
Mocht Clouseau zondagavond de Radio 2 Zomerhit winnen, die kans is echter bijzonder klein, dan zal Clouseau ook die award aan een goed doel schenken zoals die in een online veiling geld kan opbrengen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven