Verklapt startfoto van Familie een happy end van ontvoering?

0
Verklapt startfoto van Familie een happy end van ontvoering?
Foto: VTM

De foto die door de makers van ‘Familie’ werd gemaakt en verspreid naar aanleiding van de start van het nieuwe seizoen op maandag 24 augustus, zorgt voor heel wat speculatie. Er zijn mensen die niet op de foto staan, daar kunnen verschillende redenen voor zijn. Maar er zijn ook mensen die zich focussen op zij die er wél zijn. VTM heeft een speciale fotoshoot georganiseerd om iedereen op deze foto afzonderlijk te fotograferen. Dat nam maar liefst twee dagen in beslag. “Zou VTM die moeite doen mocht iemand snel uit ‘Familie’ verdwijnen?”, lezen we op in de Facebookgroep Familie Spoilers. En daar heeft de schrijver een punt. Zo’n fotoshoot is organisatorisch best wel zwaar en kost ook nog eens een pak geld.

Mocht Hanne (Margot Hallemans) bij een ontsnappingspoging overlijden of de bevalling voor haar fataal aflopen, dan zou VTM haar wellicht niet voor de fotoshoot vragen. De kans is dus bijzonder groot dat Hanne de bevalling én de ontvoering zal overleven. Maar de vraag is  hoe dat zal gebeuren. Er werden tijdens de fotoshoot foto’s genomen die de volgende seizoen vaak zullen opduiken in de pers.

Misschien zal Hanne wél iets overhouden van de ontvoering of loopt de bevalling toch nog fout af voor haar voorlopig ongeboren kindje. Eén van ander zal binnenkort duidelijk worden, nu kan er alleen maar gespeculeerd worden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven