Verdwijnt Vincent Banic uit Familie?

0
Verdwijnt Vincent Banic uit Familie?
Foto: VTM

Op de sociale media is er heel wat heisa rond de foto die de start van het nieuwe seizoen van ‘Familie’ aankondigt. Waarom staat Karen Damen op die foto en Vincent Banic niet? Dat Karen voor een langere periode in ‘Familie’ zit, dat weten we al een tijdje.

Maar dat Vincent Banic niet als Guido Van den Bossche op de foto staat, baart de fans zorgen. Betekent dit misschien dat hem weldra iets zal overkomen? Wat veel mensen is bijgebleven, dat is het mislukte huwelijksaanzoek van Guido bij Stefanie. Zij zou niet met hem trouwen, maar in de laatste aflevering van seizoen 29 dook zij wel met Jonas (David Cantens) onder de lakens.

Welk nut heeft Guido dan nog in de reeks? Dat vragen steeds meer mensen zich af. Het is een Van den Bossche, de makers kunnen met hem zonder twijfel nog verschillende richtingen op.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven