Kirsten Janssens: “ik ben drie keer verkracht…”

0
Kirsten Janssens: “ik ben drie keer verkracht…”
Foto: Photo News

Kirsten Janssens heeft met ‘Mijn leven in lockdown’ haar autobiografie geschreven. De 38-jarige winnares van Big Brother en ex van Jan Kriekels blikt terug op alles wat ze al heeft meegemaakt. Onder meer haar moeilijke jeugdjaren komen aan bod…

“Op m’n vierde zat ik al op internaat, later belandde ik in weeshuizen en instellingen. Ik had geen moeder, ben drie keer verkracht…” onthult Kirsten Janssens in Dag Allemaal.

Uiteindelijk zou Kirsten Janssens op haar vijftiende stoppen met school om alleen te gaan wonen, maar de miserie hield niet op. “Ik werd afgerammeld, kreeg anorexia, en heb een zelfmoordpoging achter de rug.”

Kirsten Janssens ervaarde haar jeugd als een lockdown. Kirsten greep terug naar fragmenten uit haar oude dagboeken als uitgangspunt voor haar biografie. “Schrijven doe ik al mijn hele leven,” aldus Kirsten Janssens.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven