Makers nemen keiharde beslissing: “Mensen kussen niet meer in Thuis”

0
Makers nemen keiharde beslissing: “Mensen kussen niet meer in Thuis”
Foto: VRT

Door de coronamaatregelen hebben de makers van ‘Thuis’ heel wat verhaallijnen en details moeten herschrijven. Romantiek zal op z’n minst de eerstvolgende maanden op een andere manier getoond worden in de soap.  “Mensen kunnen niet kussen of knuffelen in ‘Thuis’. We hebben alle verhaallijnen geschreven met anderhalve meter afstand”, vertelde producer Hans Roggen op Radio 2.

De kans dat we Simonneke en Frank elkaar dus snel weer zullen zien kussen is quasi nihil. “Iedereen die bij ons op set komt, of het nu figuranten zijn of acteurs, blijft uit elkaars buurt. Er zijn enkele mensen, duo’s, die in hun privéleven tot dezelfde sociale bubbel behoren. Zij komen wel dichtbij elkaar. Het kussen en dergelijke meer gebeurt nog steeds niet. We gebruiken de magie van tv om mensen te laten kussen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven