Nieuwe single Niels Destadsbader geflopt

0
Nieuwe single Niels Destadsbader geflopt
Foto: Photo News

Niet alles wat Niels Destadsbader aanraakt, verandert in goud. Sinds deze week kan dat gestaafd worden met de single ‘Als de muren konden praten’. De reacties op de cover van Will Tura waren op zondag 2 augustus zo lovend, dat minder dan een week later besloten werd om het nummer op de downloadplatforms te plaatsen. Daar steeg de single in korte tijd tot in de hoogste regionen, maar ondertussen dondert de single de top 50 bij iTunes al uit.

Vrijdagochtend stond de single om de 64ste plaats en dat amper 5 dagen na de releasedatum. Dat zijn we van Niels Destadsbader niet gewoon en zelf is hij dat ook niet gewoon.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven