Sterven Anna en Albert in Familie?

0
Sterven Anna en Albert in Familie?
Foto: Photo News

Op maandag 24 augustus start het nieuwe seizoen van ‘Familie’ weer. Ruim een week voor aanvang van seizoen 30 werd er een foto gepubliceerd met daarop een deel van de cast en de boodschap “Wij zijn terug”. Maar wat blijkt? Niet iedereen is terug. Op de foto geen spoor van Anna (Annie Geeraerts) en  Albert (Ray Verhaeghe).  Toeval of niet? Tv Familie had het over twee sterfgevallen in het nieuwe seizoen van de soap.

De kans dat de makers van ‘Familie’ besloten hebben om de samenwerking met Annie Geeraerts en Ray Verhaeghe stop te zetten zou niet zo onlogisch zijn. De twee zijn al een eind in de 90 en behoren dus tot de risicogroep van Covid-19. Op één van de fansites lezen we dat de makers van ‘Familie’ mogelijk het zekere voor het onzekere hebben genomen en de samenwerking met het bejaarde koppel stopgezet zouden hebben. Op die manier kunnen wij Annie en Ray een mooi afscheid geven. Maar of dat zo is, dat is nog maar de vraag.  Op de fansites lezen we wel vaker zaken die kant noch wal raken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven