Ex-minnares sleept Albert van Monaco voor de rechter

0
Ex-minnares sleept Albert van Monaco voor de rechter
Foto: Isopix

Na onze eigen koning Albert krijgt nu ook prins Albert van Monaco de vraag om een DNA-staal af te staan. Een ex-minnares van de 62-jarige prins sleept de vorst na 15 jaar voor de rest omdat ze in 2005 bevallen zou zijn van Alberts dochter.

Prins Albert van Monaco heeft er een bewogen liefdesleven opzitten en heeft twee buitenechtelijke kinderen erkend, maar nu ligt de zaak complexer. De prins is ondertussen getrouwd met Charlene Wittstock en samen kreeg het koppel in 2014 de tweeling Gabriella en Jacques. De 42-jarige echtgenote van Albert beschouwt het amoureuze verleden van haar man als een persoonlijke vernedering, lezen we in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven