Dit maakte Ianthe Tavernier ‘zo intens blij’

0
Dit maakte Ianthe Tavernier ‘zo intens blij’
Foto: Photo News

Het is momenteel even stil rond Ianthe Tavernier. Normaal gezien stond haar agenda helemaal vol, maar corona heeft daar anders over beslist.

Haar agenda is bijna maagdelijk wil, maar daar komt na corona verandering in als alle producties weer opstarten. Recent mocht Ianthe onverwacht met ambiancegroep ‘Les Copines’ optreden. “Helaas mochten de mensen nu enkel wat bewegen op hun stoel of rond hun tafel, binnen hun bubbels. In het begin was dat even wennen, maar het werd toch leuk. Ah ja, ik was zó intens blij dat we weer op een podium konden staan. Ik heb me kunnen uitleven”, vertelt Ianthe in Tv Familie.

Ondertussen is het verlangen groot om weer op het podium te staan, maar veel positieve vooruitzichten zijn er nog niet.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven