Dit was voor Mathieu Terryn van Bazart de hel

0
Dit was voor Mathieu Terryn van Bazart de hel
Foto: Photo News

Sportpaleizen vol, tienduizenden cd’s verkocht, 7 MIA’s, die van Bazart hebben niet te klagen en al zeker frontman Mathieu Terryn niet. De zanger van Bazart zal volgend jaar trouwen. En toch is een eerdere relatie zijn hel op aarde, dat vertelt hij deze week in Humo.

“Mijn persoonlijke hel op aarde heb ik twee jaar geleden beleefd, toen een lange relatie op de klippen liep. Ineens wist ik echt niet meer hoe de vork in de steel zat, zowel op persoonlijk vlak, als met Bazart. Ik heb toen een aantal maanden veel gefeest en gedronken, vooral omdat ik mensen om me heen wilde, maar echt gelukkig werd ik daar niet van”, vertelde Mathieu Terryn in Humo.

Gelukkig geraakte hij uit het diepe dal, weliswaar door professionele hulp in te roepen. “Al hielp het uiteraard ook ontzettend dat ik op het juiste moment een nieuwe relatie ben begonnen, met mijn beste vriendin Marie. En inmiddels ben ik gelukkiger dan ik ooit ben geweest”, gaat Mathieu verder. De zanger voelt zich goed in zijn vel, zowel professioneel al privé. Al zouden er meer optredens in de agenda mogen komen. “Ik ben nog altijd tot over mijn oren verliefd. Volgende zomer: dan pas gaan Marie en ik trouwen”, glundert Mathieu.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven