Echte politie-agent in ‘Thuis’

0
Echte politie-agent in ‘Thuis’
Foto: VRT

Op maandag 31 augustus aanstaande start het 25ste seizoen van ‘Thuis’ op één. De fans van de soap kijken uit naar de start van het nieuwe seizoen nadat er 4 maanden geleden abrupt een einde kwam aan seizoen 24. De coronacrisis zorgde ervoor dat de kijkers hun favoriete soap nooit eerder zo lang moesten missen. Maar er is licht aan het einde van de tunnel.

De opnames zijn al een tijdje terug bezig en voor opnames op maandag 24 augustus aanstaande zijn de makers van ‘Thuis’ op zoek naar een echte politieagent. Die zou een kleine rol krijgen in de afleveringen van ‘Thuis’. De opnames vinden maandagnamiddag 24 augustus tussen 14 en 19 uur plaats in Aalst. Ben jij een echte ‘flik’ en zie jij het wel zitten om even in ‘Thuis’ te schitteren? Schrijf je dan nu in via https://figuratie.be/production.php?p=105

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven