Ray Verhaeghe onthult bezigheid waar veel mensen van schrikken

0
Ray Verhaeghe onthult bezigheid waar veel mensen van schrikken
Foto: Photo News

Ray Verhaeghe vertelde eerder in Story dat hij enorm veel van bijen houdt. De 94-jarige Familie-acteur heeft een grote tuin met heel wat fruitbomen en bomen en die trekken natuurlijk best wel wat bijtjes aan.

“Hoe gek het ook klinkt, ik hou van bijen. Mijn vader is nog imker geweest en thuis hadden we van die bijenhuisjes staan. Heel boeiend,” graaft Ray Verhaeghe in zijn herinneringen.

“Zelf heb ik zijn hobby nooit overgenomen, want er kruipt veel werk in. Maar op mijn terras kan ik uren naar de bijtjes kijken. En niet onbelangrijk: ze leveren honing. Een van de belangrijkste voedingssupplementen, dus we moeten er goed voor zorgen,” deelt Ray Verhaeghe een belangrijke l levenswijsheid in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven