Pommeline hoopt op gerechtigheid: “Dit is waanzin”

0
Pommeline hoopt op gerechtigheid: “Dit is waanzin”
Foto: VIJF

Heel wat mensen hebben ondertussen gereageerd op de foto waarop te zien is hoe een onverlaat Yasmine Pierards uit Temptation Island mishandeld heeft. De jongedame werd tijdens het weekend na een feestje zwaar mishandeld in haar eigen appartement. Een jongeman weigerde te vertrekken, Yasmine moest alles uit de kast halen om de man te overtuigen. Alleen werd die zo boos dat hij Yasmine sloeg. Niet één keer, maar meermaals. Zij liep zelfs een neusbreuk op en moest geopereerd worden.

De beelden zorgen voor een stormloop aan reacties. Eén van de vele reacties komt van Pommeline Tilière. “Wens je veel beterschap en hoop dat je snel herstelt zowel fysiek als mentaal want dit wil niemand meemaken, hoop dat die kerel aangepakt wordt want dit is waanzin”, schrijft zij op Instagram. Iets waar heel wat mensen het volmondig mee eens zijn.

Dit bericht bekijken op Instagram

Ok so first of all I wanted to keep this a secret and don’t post it at all. But I feel like I need to use my platform to spread awareness about abusement. It all started as a little stupid after party at my place. At the end of the party I wanted everyone to go home but there was one person (I saw him once because we have mutual friends) that didn’t wanted to go home because he wanted to sleep at my place. He was sleeping on the couch so I woke him up and told him that he needed to leave. He acted confused and instead of going home he went straight to my bedroom and locked the door. I wanted to call the police but my phone was in the room with him. I was getting scared because he was still at my place so I kept telling him that he needed to leave. He openend the door and went to my living room again, I started to yell at him that I really wanted him to leave. Then he lost his shit and punched me in the face multiple times, I immediately felt that my nose was broken and couldn’t do anything to protect myself. He kept punching me als I fell on the ground, as I was laying on the ground he kept hitting and kicking me all over my body. I was so scared when all the blood was dripping of my face and at that point I crawled to my apartment hall where I asked my neighbours to call the police. The guy came and sat there with me in the hallway and told me it was my own fault because I wanted him to leave. The police and people from the hospital came and took me to the hospital. The police took him to jail where he was in for 5-6h and is free now. I was in the hospital for 2 days, my nose is broken, I have a concussion and my eye is fucked. I feel like shit but still so lucky because this could end up much worse. I wanted to take a break from social media but I’m not letting this person ruin my social and private life. So I’m still living my life and I’m in a lot of pain but I’m trying to keep doing what I was doing. Karma will get him and I’ll take further steps for justice. And I want to tell EVERYONE that we need to stand together and be strong. Love you guys. 🤍 PLEASE KEEP SPREADING AWARENESS ABOUT THIS BECAUSE I DON’T WANT OTHER PEOPLE TO GO THROUGH THE SAME THING.

Een bericht gedeeld door Yasmine Cécilia (@yasminepierards) op

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven