Wordt dit de nieuwe vriend van prinses Elisabeth? “Hij is een echt fuifnummer”

0
Wordt dit de nieuwe vriend van prinses Elisabeth? “Hij is een echt fuifnummer”
Isopix

Is kroonprinses Elisabeth op vrijersvoeten? Elisabeth is ondertussen 19 jaar en voor het eerst circuleren er ook geruchten over een mogelijk vriendje voor de troonopvolgster. Maar niet alle namen komen in aanmerking, daar is Royalty-watcher Joëlle Vanden Houden duidelijk in.

Joëlle Vanden Houden is de coauteur van het boek ‘Prinsessen van België’ en in Humo geeft de voormalige producer van het VTM-programma Royalty zijn mening over enkele namen die circuleren als potentieel vriendje voor prinses Elisabeth… En één naam kan je volgens Vanden Houden al meteen schrappen…

Zo zou prinses Elisabeth gelinkt worden aan Alexandre d’Arenberg, die net als de Coburgs behoort tot een oud Belgisch adellijk geslacht. Vanden Houden schat de kansen van de jongeman om naar de hand van onze kroonprinses te dingen echter enorm laag in…

“Mathilde zal wel ingrijpen als ze zijn Instagramaccount ziet: hij is een fuifnummer met veel geld, hè”, acht de Royalty-watcher dat er weinig kans is dat Alexandre d’Arenberg ernstig moet worden genomen als kandidaat prins-gemaal.

Onze kroonprinses moet er ook niet op rekenen dat ze met een vriendin naar huis kan komen: “Dat hoofdstuk hebben ze bij de royals overgeslagen: homo’s of lesbiennes bestaan niet in hun universum”, benadrukt Vanden Houden in Humo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven