Mathieu Terryn diep teleurgesteld: “echt gelukkig werd ik daar niet van”

0
Mathieu Terryn diep teleurgesteld: “echt gelukkig werd ik daar niet van”
Foto: Photo News

Mathieu Terryn van Bazart zal normaal gezien in de zomer van 2021 met zijn vriendin Marie trouwen. Amper twee jaar geleden ging de zanger door een diep dal. De reden? Een lange relatie liep op de klippen en dat was een zware klap voor Terryn. Plots stond zijn leven op zijn kop, hij had geen vriendin meer.

Mathieu probeerde zijn liefdesverdriet te verwerken door veel te feesten en in de drank te vliegen. “Ik heb toen een aantal maanden veel gefeest en gedronken, vooral omdat ik mensen om me heen wilde, maar echt gelukkig werd ik daar niet van”, vertelde Terryn in Humo.

Pas na een lange tijd kwam hij tot het besef dat het zo niet langer kon. Mathieu Terryn zocht en vond hulp, onder andere bij mensen die daarvoor gestudeerd hadden. Maar hij papte aan met zijn beste vriendin Marie, zij is sinds het najaar van 2019 zijn verloofde.
“Inmiddels ben ik gelukkiger dan ik ooit ben geweest. Ik voel me goed in m’n vel, ik doe iedere dag wat ik graag doe, en ik ben nog altid tot over mijn oren verliefd”, lacht Mathieu in Humo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven