13 Augustus is geluksdag voor Sven De Ridder en dit is de reden

0
13 Augustus is geluksdag voor Sven De Ridder en dit is de reden
Foto: VTM

Weet jij nog wat jij vandaag dag op dag 7 jaar geleden deed? Wij weten dat niet meer, maar Sven De Ridder weet dat maar al te goed. Twintig jaar geleden was hij op deze dag bijzonder nerveus. De reden? Sven De Ridder zou die dag trouwen met Chindy Wysmantel.

En gelukkig is hij die huwelijksverjaardag vandaag niet vergeten. “20 jaar samen en 7 jaar getrouwd vandaag! Op dezelfde dag : 13 augustus is écht mijn geluksdag!”, schrijft Sven donderdagochtend op Facebook. Hij maakt meteen van de gelegenheid gebruik om zijn vrouwtje gratis in de bloemetjes te zetten. “Wat een geweldige vrouw heb ik toch! Love you forever & always… #kzenmetmijngatindebotergevallen #13augustus #♥️”

Proficiat Chindy en Sven, op naar de achtste huwelijksverjaardag!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven